Despre noi

SC PAD INDUSTRIE SRL este o companie tânără și dinamică,fiind formată din oameni înalt calificați cu vastă experiență în domeniul instalațiilor. Societatea a avut grijă ca personalul să fie bine motivat și să aibă în plus un nivel ridicat al conduitei profesionale și al comportamentului. Înființată în 2008, SC Pad Industrie SRL a ajuns astăzi o firmă de instalații apreciată de multă lume deoarece răspunde cu profesionalism cerințelor diversificate ale clienților săi. Societatea se află într-un permanent proces de perfecționare și colaborează îndeaproape cu proiectanți,furnizori și producători de materiale.

OBIECTIVE:
Încă de la înființare,obiectivul nostru de bază a fost și va rămâne acela de a asigura servicii de înaltă calitate în conformitate cu cerințele clientului respectând legea.

RECOMANDARE:
Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Aceasta este probabil explicația pentru faptul că majoritatea clienților noi ne contactează datorită recomandării firmei de către clienții vechi.

VALORI:
Profesionalism: tindem spre performanță prin munca în echipă și integritatea individului. Suntem atenți la fiecare detaliu și respectăm normele în realizarea fiecărei lucrări.
Calitatea: reprezintă valoarea de bază a firmei noastre. Aceasta ne motivează să furnizăm servicii complexe și rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltăm.
Inițiativa: chiar dacă fiecare client este unic , noi găsim întodeauna soluții pentru aceștia. De aceea,stimulăm inițiativa și căutarea respectivelor soluții care să se potrivească cerințelor clienților noștri.